Publisert Legg igjen en kommentar

Fläcke og Jularbo-Brauner på Radio Viking

Tirsdag 2. mars 2021 kl. 15.00 skal Nils Fläcke og Lena Jularbo-Brauner spille musikk og fortelle gode historier på den svenske Radio Viking 101,4 mhz. Kanalen sender også via nettet (søk på Radio Viking), slik at alle utenfor Stockholm også kan få høre sendingen.
– Vi kommer til å spille mye trekkspillmusikk, variert både fra Sverige, Norge og Danmark, forteller Lena Jularbo-Brauner til Norildavisa. Vi har funnet en innspilling med Jens Book-Jensen med Jularbo på komp, den skal selvfølgelig være med!
Videre lover Jularbo-Brauner at selv om pandemien setter en stopper for festivaler og konserter, så kommer Jularbos Vänner til å sørge for flere minnerike opptredener på nettet i løpet av året. Neste blir 6. juni i Avesta.

Legg igjen en kommentar