Publisert Legg igjen en kommentar

Polkabjørn & Kleine Heine til rockefestivalen Malakoff 22 på Nordfjordeid

I sommar kan du oppleve NRK Stjernekampvinnar Bjørn Tomren utfolde seg i universets beste trekkspill- og jodleduo på Malakoff. 

Og med det så kan du oppleve det relativt sjeldne fenomenet å få trekkspel, strupesang og jodlling framført framføre 10.000 stk. publikummerar.

Ikkje fan av trekkspel, jodling og strupesang seier du? Det tek nok slutt etter denne konserten skal du sjå, seier ein fornøgd festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal.
Bio Polkabjørn & Kleine Heine

Konsert med universets beste trekkspill- og jodleduo – Polkabjørn & Kleine Heine

Stryk snippskjorten, legg buksen i press og gjør deg videre beredt til en makeløs festaften med glede, sang, kos, tårer og tabubelagt skam. 

Er du svak for mellomkrigssvisker og undergangsmusikk fra fhirty-tallet, da kan du i overspent eksaltasjon lengte mot denne tildragelsen.

Bandet som i over 10 år har blitt møtt med overveldende begeistring i inn- og utland, har også varmet opp for A-ha, Ylvis, Katzenjammer, Mods og Dina Martin (datteren til Dean Martin). Dokumentarfilmen om de, The Art of Yodeling, ble solgt til over 20 land! Og hvem kan glemme landeplagen I like to ski, landeplagen fra 2011?

Så kast dine bekymringer, din skyldfølelse og alle vonde tanker over bord, og bli med på en heidundrende forestilling med trekkspill og allsang. 

Hvem vet, kanskje det er din tur til å finne en ny bestevenn på konsert med Polkabjørn & Kleine Heine, sier festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal.

Lineup Malakoff 22 så langt:
Trippie Redd (Us)
Clutch (Us)
Sondre Justad
Veronica Maggio (Se)
Idles (Uk)
Gabrielle
Kvelertak 
Turnstile (Us) 
Slowthai (Uk) 
Kurt Nilsen
Honningbarna
Polkabjørn & Kleine Heine
Brenn 
Mettteson
Murder Maids
Jackbow
Daufødt
+ mange fleire

Legg igjen en kommentar