Publisert Legg igjen en kommentar

Fjelljomfestivalen i helga

Britt Pernille Frøholm skal instruere i framføring av Kjellstad-slåttar på hardingfele.

Publisert 1. oktober 2021.

Fredag og laurdag 1. og 2. oktober blir Fjelljomfestivalen i Stryn arrangert.

Det er lagt opp eit omfattande program. Fredag er det lagt opp til trekkspelkveld på forsamlingshuset Fjellvarden. Håvard Svendsrud skal presentere trekkspelet gjennom tidene. Laurdag 2. oktober blir det midt på dagen temaknsert om Fel-Jakub (1821 – 1876) på Fjellvarden. Same stad og dag blir det festkveld med Kari Grøsland, fele, Malin Alander, sang, Einar Eimhjellen, munnspel, Håvard Svendsrud, Kristina Farstad Bjørdal, trekkspel, Asbjørn og Arne Sølvberg, dans.

Spelemannslaget Fjelljom blir med og det vert utdeling av Bolstadprisen.

Heile laurdag blir det forskjellige kurs, fele og hardingfele, trekkspel, sang og munnspel.

Legg igjen en kommentar